Skip to main content

پایگاه اطلاع رسانی دکتر نداشمس | وکیل دادگستری

وکیل ملیکا پارسادوست:پزشکی قانونی آثار تجاوز و کبودی بر روی بدن ملیکا را تایید کرده/DNA پژمان جمشیدی روی بدن ملیکا وجود داشته

به گزارش روزنو، ندا شمس، وکیل شاکی پرونده پژمان جمشیدی، در گفت‌وگو با رسانه ویدیویی هشت شب توضیحات جدیدی در مورد روند پرونده و اتفاقات رخ‌داده ارائه داد. او برخی از ادعاهای مطرح‌شده در رسانه‌ها را رد کرد و گفت DNA متهم در پرونده ثبت شده است. این وکیل دادگستری همچنین از حضور نفر سومی در این پرونده نام برد که فعلا ترجیح داد در مورد او حرفی نزند.

در پاسخ به پرسش درباره زمان آغاز شکایت و روند طی‌شده، شمس توضیح داد: «این شکایت مربوط به امروز و دیروز نیست. شکایت در اول اردیبهشت ۱۴۰۴ ثبت شده است.»

وی تأکید کرد: «شکایت همان روز حادثه ثبت شده است. وقتی برای دختر عزیزمان ملیکا حادثه پیش آمد، به دلیل وضعیت روحی بسیار بد و ناتوانی در حرکت، توسط اهالی و مدیر ساختمان آتی‌ساز به پزشکی قانونی منتقل شد. همان روز هم شکایت ثبت و روند رسیدگی آغاز شد.»

آخرین مطالب